Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 conejo entero en trozos grandes (aprox. 14 trozos)
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharada colmada de harina
- 100 g de aceite para freír
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de comino en grano
- 1 cucharada colmada de pimentón dulce
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 200 g de vino blanco
- 1 cucharada colmada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50 min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50 min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo en escabeche
48j 50 menit
Conejo a la huertana
45 min
Conejo a la mostaza
50 min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo a la cazadora
50 min
Conejo al tomillo
45 min