Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 150 g de tomate triturado en conserva
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 2 dientes de ajo
- 1500 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado)
- 2 cucharaditas de pimentón
- 750 g de patatas peladas y chascadas
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 42.08 g
- Sacharidy
- 22.45 g
- Tuk
- 12.62 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako de pulpo
40 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Marmitako de caballa
50min
Guiso de sepia con patatas
1h
Pulpo amariscado
1h
Rossejat de rodaballo y almejas
40 Min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Patatas con mejillones
30 min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Guiso marinero
1h 20 min
Arroz con pulpo
45 min