Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 150 g de tomate triturado en conserva
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 2 dientes de ajo
- 1500 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado)
- 2 cucharaditas de pimentón
- 750 g de patatas peladas y chascadas
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 42.08 g
- Sacharidy
- 22.45 g
- Tuk
- 12.62 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá de pulpo estofado
1u.
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Arroz con pulpo
45min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 godz. 30 min
Marmitako de pulpo
40min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min
Pulpo amariscado
1u.
Arroz con sepia y cigalas
1u.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min