Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
pimientos choriceros (sin pedúnculo ni semillas)
nebo 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas) - 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 150 g de vino blanco seco
- 200 g de fumet de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de patatas chascadas
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 800 g de dorada en rodajas y salpimentada
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40 min
Marmitako para dos
30 min
Marmitako de caballa
50 min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Guiso de pulpo
45 min
Gazpacho de mero
1h 10 min
Patatas mare nostrum
1h
Arroz con pulpo
45 min