Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
pimientos choriceros (sin pedúnculo ni semillas)
nebo 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas) - 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 150 g de vino blanco seco
- 200 g de fumet de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de patatas chascadas
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 800 g de dorada en rodajas y salpimentada
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Alternativní recepty
Rodaballo asado a la mediterránea
50 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1h
Gazpacho de mero
1 godz. 10 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Calamares encebollados
1h
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Caldillo romañolo
35min
Pulpo amariscado
1h
Paletillas de cordero asadas
2 Std. 40 Min
Rape en salsa americana
1h