![Caldereta de dorada Caldereta de dorada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80261F59-16F4-4EE9-981D-F6592A7332AB/Derivates/459CF17D-5E56-4DEE-8D29-877E3283628C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
pimientos choriceros (sin pedúnculo ni semillas)
nebo 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas) - 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 150 g de vino blanco seco
- 200 g de fumet de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de patatas chascadas
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 800 g de dorada en rodajas y salpimentada
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Sacharidy
- 23.42 g
- Tuk
- 18.04 g
- Vláknina
- 2.88 g
Alternativní recepty
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Marmitako de pulpo
40 мин.
Caldo de pescado
45 min
Pulpo y rape amariscado
1h 15min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Bacalao con langostinos
1 godz.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Caldillo romañolo
35 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min