
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de boletus deshidratados
- 200 g de agua caliente
- ½ pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 35 g de aceite de oliva virgen extra
- 80 g de chalotas
- 2 dientes de ajo
- 300 g de boletus frescos (cortados en láminas de 5-7 mm)
- 1 cucharadita de hierbas aromáticas secas variadas (tomillo, romero, orégano, etc.)
- 8 - 10 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- ½ guindilla seca sin pepitas
- 1 cucharada de miel (20 g)
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 80 g de vinagre de jerez
- 4 codornices en vertical con las patas hacia arriba
- 80 g de vino blanco
- 100 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 455 kcal / 1902 kJ
- Protein
- 27.72 g
- Tuk
- 35.05 g
- Sacharidy
- 7.17 g
- Vláknina
- 1.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Codornices al limón
45min
Conejo a la cazadora
50min
Picantones con salsa de uvas
40min
Codornices en salsa de cítricos
40min
Conejo al tomillo
45min
Conejo en escabeche
48hod. 50min
Conejo en doble cerveza
5hod.
Conejo guisado
30min
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo a la huertana
45min
Conejo a las finas hierbas
50min