豬肉牛蒡炊飯

豬肉牛蒡炊飯

4.4 13 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 松阪肉 切薄片
    200 克
  • 牛蒡 切絲(長約5公分)
    80 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 466.4 mg
Protein 27.2 g
Kalorie 3170.5 kJ / 758.5 kcal
Tuk 29.5 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 68.6 g
Sacharidy 95.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...