奈良飛鳥牛奶鍋

奈良飛鳥牛奶鍋

4.5 11 rating
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 雞高湯
    150 克
  • 牛奶
    300 克
  • ⅛ 茶匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 白味噌
    ½ 大匙
  • 大白菜 切塊(4公分)
    120 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    40 克
  • 大蔥 切斜片(約2公分)
    20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切半圓片(厚約0.5公分)
    80 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    100 克
  • 新鮮香菇 切片
    100 克
  • 去骨雞腿排 切塊(2公分)
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.5 g
Kalorie 797.5 kJ / 191 kcal
Tuk 8.5 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...