蕃茄奶醬燉雞

蕃茄奶醬燉雞

4.9 21 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    500 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 罐裝番茄碎
    300 克
  • 乾燥巴西利
    ¼ 茶匙
  • 乾燥迷迭香
    ¼ 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    ¼ 茶匙
  • 乾燥馬郁蘭
    ¼ 茶匙
  • 櫛瓜 切塊(約2公分)
    150 克
  • 帕瑪森起士粉
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.2 g
Kalorie 1579.2 kJ / 377.8 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...