Zařízení & příslušenství
蕃茄奶醬燉雞
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油10 克
-
罐裝番茄碎300 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
-
乾燥迷迭香¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ 茶匙
-
櫛瓜 切塊(約2公分)150 克
-
帕瑪森起士粉30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.2 g
Kalorie
1579.2 kJ /
377.8 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
肉料理食帖
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan