Zařízení & příslušenství
洋蔥燉羊肉
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
6 人份
Suroviny
-
原味優格3 大匙
-
蒜頭3 粒
-
萊姆汁1 大匙
-
豆蔻粉 另多備一點¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
丁香粉 另多備一點¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 另多備一點¼ 茶匙
-
香菜粉¼ 茶匙
-
羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳500 克
-
橄欖油1 大匙
-
洋蔥 去皮切絲3 顆
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 洗淨後取葉子切碎3 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.813 g
Kalorie
1116 kJ /
266 kcal
Tuk
14.39 g
Vláknina
3.06 g
Sacharidy
16.453 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最愛肉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan