洋蔥燉羊肉

洋蔥燉羊肉

4.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
6 人份

Suroviny

  • 原味優格
    3 大匙
  • 蒜頭
    3 粒
  • 萊姆汁
    1 大匙
  • 豆蔻粉 另多備一點
    ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 丁香粉 另多備一點
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉 另多備一點
    ¼ 茶匙
  • 香菜粉
    ¼ 茶匙
  • 羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳
    500 克
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 洋蔥 去皮切絲
    3 顆
  • 1 小撮
  • 新鮮香菜 洗淨後取葉子切碎
    3 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.813 g
Kalorie 1116 kJ / 266 kcal
Tuk 14.39 g
Vláknina 3.06 g
Sacharidy 16.453 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...