Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 克 水
- 400 克 白肉魚片 ,厚度約2-2.5公分
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 玉米粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 香油
- 180 克 黑豆芽
- 1 把 寬冬粉
- 120 克 油
- 1 大匙 花椒粒
- 9 克 乾辣椒
- 1 小塊 桂皮
- 2 個 八角
- 2 片 乾月桂葉
- 5 克 薑 ,切片
- 5 克 蒜頭
- 2 大匙 辣豆瓣醬
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 糖
- 30 克 青蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 7520 kJ / 1799 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 128.7 g
- Nasycený tuk
- 232.9 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 3738.5 mg