四川水煮魚

四川水煮魚

4.8 14 rating
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 850 克
  • 白肉魚片 厚度約2-2.5公分
    400 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 黑豆芽
    180 克
  • 寬冬粉
    1 把
  • 120 克
  • 花椒粒
    1 大匙
  • 乾辣椒
    9 克
  • 桂皮
    1 小塊
  • 八角
    2 個
  • 乾月桂葉
    2 片
  • 切片
    5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 辣豆瓣醬
    2 大匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 青蔥 切蔥花
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 3738.5 mg
Protein 96 g
Kalorie 7520 kJ / 1799 kcal
Tuk 128.7 g
Vláknina 9.7 g
Nasycený tuk 232.9 g
Sacharidy 68.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...