Zařízení & příslušenství
鮮蝦脆口沙拉
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油40 克
-
蒜頭2 粒
-
薑 去皮,切薄片(2公分)20 克
-
紫洋蔥 切薄片150 克
-
櫛瓜 切條150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條150 克
-
鹽1 茶匙
-
去殼蝦仁 洗淨去腸泥300 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
櫻桃番茄 對切100 克
-
糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
533 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tuk
18.2 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
112.5 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 「模」力全開
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan