涼拌海帶芽

涼拌海帶芽

4.6 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 小黃瓜
    1 根
  • ½ 茶匙
  • 乾海帶芽
    25 克
  • 洋蔥
    50 克
  • 米醋
    70 克
  • 醬油
    25 克
  • 40 克
  • 韓國麻油
    15 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 熟白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 4083.8 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 1523.1 kJ / 364.4 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 57.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...