Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 300 g Suppengemüse, in mundgerechten Stücken, Petersilie abzupfen und für die Dekoration zur Seite legen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1000 g Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 4 Stück)
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Dose Erbsen, in Sud (Abtropfgew. 400 g)
- 1 Dose Champignonscheiben, in Sud (Abtropfgew. 290 g)
- 200 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 TL Zitronensaft
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2053 kJ / 493 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 godz.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.
Senfeier
1h 5min
Königsberger Spargel-Ragout
1 godz.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Königsberger Eintopf
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min