Kompatibilní verze
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Composta di pere
- 300 g di pere Williams sbucciate e a tocchetti
- 15 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 1 cucchiaino raso di sale
Mousse di formaggio e anice
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di caprino
- 200 g di ricotta di pecora
- gherigli di noci q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1024 kJ / 256 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 18.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Kaiserschmarren
50min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Crema inglese
15min
Zabaione
15min
Crumble di albicocche (senza glutine)
45min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2h 30 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min