Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2150 g di acqua
- 200 g di polpo fresco
- 5 uova
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di mollica di pane raffermo
- 10 capperi sotto sale, dissalati
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 6 olive taggiasche denocciolate
- 40 g di aceto di mele
- 180 g di olio di semi di girasole
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di filetti di pesce, tipo lampuga
- 8 gamberoni giganti freschi interi
Terminare la preparazione
- 50 g di acqua
- 30 g di aceto di mele
- 200 g di pane, tipo galletta del marinaio
- 200 g di barbabietola rossa cotta a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 66.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2u. 5min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Buridda alla ligure
55 min
Brandacujun
45 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Tarte tatin
2h 30min
Panissa
45 min