Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2150 g di acqua
- 200 g di polpo fresco
- 5 uova
- 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di mollica di pane raffermo
- 10 capperi sotto sale, dissalati
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 6 olive taggiasche denocciolate
- 40 g di aceto di mele
- 180 g di olio di semi di girasole
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 200 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di filetti di pesce, tipo lampuga
- 8 gamberoni giganti freschi interi
Terminare la preparazione
- 50 g di acqua
- 30 g di aceto di mele
- 200 g di pane, tipo galletta del marinaio
- 200 g di barbabietola rossa cotta a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 66.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Brandacujun
45min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Bagna cauda
35min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Buridda alla ligure
55min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Pandolce genovese
1h 30min
Torta pasqualina
2h 5min
Torta di riso salata
2h 10 min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Panissa
45min