Galette des rois con crema alle mandorle

Galette des rois con crema alle mandorle

4.8 14 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 3hod.
6 porzioni

Suroviny

Pasta sfoglia veloce
  • 200 g di burro congelato, a tocchetti
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
  • 100 g zucchero
  • 100 g di farina di mandorle
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 10 g di zucchero vanigliato
  • 10 g di Rum (volitelně)
  • 100 g di burro morbido a tocchetti
  • 1 uovo
Terminare la preparazione
  • 1 uovo sbattuto
  • 1 fagiolo secco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10 g
Kalorie 2895 kJ / 696 kcal
Tuk 53 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...