Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (volitelně)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2895 kJ / 696 kcal / 2895 kJ / 696 kcal
- Protein
- 10 g / 10 g
- Sacharidy
- 44 g / 44 g
- Tuk
- 53 g / 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufi rum e cannella (TM5)
45min
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5 godz.
Quiche Lorraine
45min
Biscotti al burro, cocco e lime
4 Std.
Biscuits and Gravy
1h 30min
Galette des rois al burro
1h 30min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Gallette des rois (senza glutine)
3 Std. 30 Min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20min
Crème brûlée
1h 10min