
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (volitelně)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696 kcal / 2895 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Punch terrificante
20min
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Vanillekipferl
45min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2hod. 20min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1hod.
Gubana
3hod. 45min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25hod. 30min
A ‘ngornata
2hod. 20min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1hod. 50min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1hod. 25min
Margarita
10min
Tartufi rum e cannella
4hod. 30min