
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 592.3 kcal / 2478.2 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 43.5 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento allo yogurt (TM6)
12hod. 30min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5hod. 50min
Gelato all'avocado e vaniglia
12hod.
Canapè con patè di asparagi
5hod. 30min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7hod. 15min
Crema di cipolle e timo
1hod.
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Maionese all'avocado
15min
Crème caramel cocco e banana
5hod.
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Vellutata di porcini
50min