Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dischi di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Gelato alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 500 g di acqua
- 100 g di mandorle pelate
- 1 pizzico di sale
- 4 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- ⅓ g di agar agar
Mousse al rafano
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di radice di rafano fresca, pelata
- 3 g di gelatina in fogli (colla di pesce), precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2478.2 kJ / 592.3 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 43.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino
1 godz. 50 min
Panna montata al frutto della passione
5min
Milkshake lampone e meringa
10min
Gelato biscotto bigusto
7 Std.
Canederli alle albicocche
1 godz. 50 min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 Std.
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Meringata alle fragole
2 Std.
Crema di mele e cioccolato (TM6)
25 min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30 min