Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 81.5 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2hod. 30min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3hod.
Focaccia con kefir
12hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Focaccia libanese
3h 30min
Focaccia al pesto
3u. 40min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min