Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 81.5 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 Std. 30 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Pane in padella
18 Std.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pane morbido di farro
19h
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1 godz.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pane pugliese
29h 20min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min