Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paté di petto d'anatra
- 500 g di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di vino bianco secco
- 3 foglie di alloro secche
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di Cognac
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di burro a pezzi
Mini brioche
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di latte + q.b.
- 180 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 501 kJ / 119.8 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Chutney al mango e senape
1h 10 min
Chutney di mango
20 min
Grissini al burro e formaggio
30 min
Mini pavlove
2j 30 menit
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2j 5 menit
Gelatina di mele
2h 40 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3sa
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Maionese al curry
15min
Burro alle acciughe
4h 20 min
Paté di fegatini
30 min