
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chiles anchos sin rabo ni semillas
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra entera
- ½ cdita de chile en polvo
- ¼ cdita de semillas de comino
- 150 g de cebolla blanca en cuartos
- 125 g de chile poblano asado, pelado y desvenado.
- 2 dientes de ajo
- 1 g de aceite de oliva
- 140 g de jitomate saladet en cuartos
- 650 g de falda de res en cubos de 3 cm
- 225 g de agua
- 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de res
- 1 cda de harina de trigo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 150 kcal / 630 kJ
- Protein
- 25.5 g
- Tuk
- 2.2 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de res a la jardinera
40min
Carne en su jugo
35min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4hod. 15min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1hod.
Chili con carne
30min
Carne de res con pimientos
25min
Pastel de carne
40min
Pollo agridulce con arroz
40min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1hod.
Estofado de res TM6
4hod.
Picadillo con rajas
25min
Estofado de res
1hod. 40min