Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra entera
- ½ cdita de chile en polvo
- ¼ cdita de semillas de comino
- 150 g de cebolla blanca, en cuartos
- 125 g de chile poblano, asado, pelado y desvenado.
- 2 dientes de ajo
- 1 g de aceite de oliva
- 140 g de jitomate saladet, en cuartos
- 650 g de falda de res, en cubos de 3 cm
- 225 g de agua
- 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de res
- 1 cda de harina de trigo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 630 kJ / 150 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de res
1u. 40min
Barbacoa Tex-Mex
2h
Carne en su jugo
35 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Pollo en salsa BBQ con pasta
40 min
Pollo agridulce con arroz
40 min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Adobo con carne
50 min
Res con chile estilo tailandés
30 min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 min
Carne de res a la jardinera
40 min