Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta negra entera
- ½ cdita de chile en polvo
- ¼ cdita de semillas de comino
- 150 g de cebolla blanca, en cuartos
- 125 g de chile poblano, asado, pelado y desvenado.
- 2 dientes de ajo
- 1 g de aceite de oliva
- 140 g de jitomate saladet, en cuartos
- 650 g de falda de res, en cubos de 3 cm
- 225 g de agua
- 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de res
- 1 cda de harina de trigo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 630 kJ / 150 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo
35 Min
Carne de res a la jardinera
40min
Cerdo entomatado
50min
Entomatado de cerdo
1h
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 Min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Adobo con carne
50min
Res con chile estilo tailandés
30min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Pollo a la cazadora
40min