Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g de cebolla, en trozo
nebo 1 cda de cebolla en polvo -
2
dientes de ajo, pelados
nebo 1 cdita de ajo en polvo - 800 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- ¼ cdita pimienta negra molida
- 1 cdita de comino en polvo
- 20 g de aceite vegetal
- 190 g de lentejas, secas
- 160 g de arroz blanco de grano largo
- agua la necesaria para completar 1200 g
- aceite para freír, el necesario
- 2 cebollas, fileteadas
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 8112 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 258 g
- Tuk
- 72 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yakimeshi vegetariano
35min
Sopa Thenthuk
1 Std.
Minestrone
45 Min
Fideo seco con arroz
35min
Risotto con poro y limón
25 min
Arroz con lentejas
50min
Kipe charola
1 Std. 30 Min
Sopa de tortilla
25 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Crema de jitomate
30 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35min