Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Frühlingszwiebel (ca. 30 g), in Stücken
- 30 g Schalotten, halbiert
- 1 Apfel, geschält, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 ½ TL Salz
- 280 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Pissaladière
1 godz. 20 min
Focaccia mit Gewürzöl
4j 15 menit
Focaccia mit Sardellen
1hod. 45min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2h
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min