Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Frühlingszwiebel (ca. 30 g), in Stücken
- 30 g Schalotten, halbiert
- 1 Apfel, geschält, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 ½ TL Salz
- 280 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Seelen mit Oliven
8h 45min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Tomaten-Focaccia
1u. 50min
Gefülltes Brot
1h 20min
Mini-Focacce Phantasie
2 Std. 5 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20min
Focaccine
2h