Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- almendras laminadas tostadas (para espolvorear) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2055.3 kJ / 491.7 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa griega de garbanzos
25min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Sopa griega de garbanzos
25min
Sopa griega de tomate y yogur
10 min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1h 15min
Crema de champiñones
20min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2h 5min
Gazpacho de espárragos blancos
1 Std. 5 Min