Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- almendras laminadas tostadas (para espolvorear) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2055.3 kJ / 491.7 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de albahaca y piñones
5 Min
Vichyssoise
2h 20 min.
Crema de champiñones
20 Min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema fría de manzana al curry
5h 40min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Vichyssoise de apio
40 Min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min