Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 1 diente de ajo
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de ave
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- almendras laminadas tostadas (para espolvorear) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2055.3 kJ / 491.7 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de almendras con albóndigas muñeco de nieve
50min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de champiñones
20min
Crema fría de manzana al curry
5 godz. 40 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Crema fría de bacalao
3h 10 min.
Ajoblanco de cerezas
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Crema bretona (de judías blancas)
30min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1h