Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de calabaza en trozos de 3 cm
- 200 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (más 4 cucharadas para decorar)
- 1 palo de canela
- ½ cucharadita de comino en grano
- 300 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (de aprox. 80-100 g c/u)
- 150 g de leche evaporada
- 5 - 6 tallos de cebollino picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 542.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de lentejas
20 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 Min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1 Std. 15 Min
Crema de batatas y garbanzos
35min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Crema de judías blancas y calabaza
30 min