Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de calabaza en trozos de 3 cm
- 200 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (más 4 cucharadas para decorar)
- 1 palo de canela
- ½ cucharadita de comino en grano
- 300 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (de aprox. 80-100 g c/u)
- 150 g de leche evaporada
- 5 - 6 tallos de cebollino picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 542.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de guisantes
30 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema San Germán
40 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Crema de judías verdes
35 min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 godz.
Crema fría de bacalao
3h 10min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1h 15 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min
Crema de judías blancas y calabaza
30 min