Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 - 1500 g de alcachofas frescas grandes (6 unidades)
- 8 ramitas de perejil fresco
- 150 g de puerro en rodajas
- 200 g de patata
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 900 - 1000 g de agua
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla
- 20 g aceite de oliva
- 60 g de jamón serrano en dados pequeños
- 60 g de vino blanco
- 100 g de gambas crudas peladas (en trozos de 1-2 cm)
- pimienta negra recién molida para espolvorear
- aceite de oliva para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 796 kJ / 190 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 21.1 g
- Sodík
- 579.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1 Std.
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Rape al estilo de Lekeitio
40 Min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de alcachofas
45 Min