Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de cebolla cortada en rodajas
- 12 dientes de ajo pelados
- 200 g de vino blanco
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
- 1 ½ cucharaditas de granos de pimienta negra
- 8 sardinas frescas enteras limpias (aprox.750 g)
- 2 ½ cucharadita de sal
- 130 g de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1140 kJ / 272 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Conejo a las finas hierbas
50min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Truchas en escabeche
12h 30min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Conejo en escabeche
48h 50 min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26 Std. 10 Min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min