Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de pasta corta seca tipo pajaritas o farfalle
- 150 g de queso gorgonzola en trozos
- 2 peras de agua con piel y sin semillas, en dados de 1 cm
- 150 g de vino blanco
- 650 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 - 6 nueces peladas partidas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 643.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al curry con leche de coco
30 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Ensalada de arroz negro con fresas y queso feta
40min
Risotto para uno
20min
Ñoquis con Camembert y uvas
1h 10 min
Risotto con beicon y manzana
30 min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35min
Arroz con gratinado de frutos secos
1u.
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30 min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Risotto cuatro quesos
25 min