Zařízení & příslušenství
Zelené polévkové koření
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 porce
Suroviny
-
120 gramů celerových listů omytých a osušených
-
40 gramů libečku, čerstvého pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů rukoly omyté a osušené
-
30 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
13 g
Kalorie
749 kJ /
178 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Sůl z jehličí
5 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Libečková sůl
5 min
Marinované papriky
55 min
Houbová mouka
5 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 godz. 10 min
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Ovar s křenem
2 godz. 15 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min