Zařízení & příslušenství
Zelené polévkové koření
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 porce
Suroviny
-
120 gramů celerových listů omytých a osušených
-
40 gramů libečku, čerstvého pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů rukoly omyté a osušené
-
30 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
13 g
Kalorie
749 kJ /
178 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborové čatní
1hod. 30min.
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min.
Strouhanka
5min.
Vanilkový cukr
72hod.
Zeleninová dochucovací pasta
45min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Kořenicí směs čína
5min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Libečková sůl
5min.
Škvarková pomazánka
5min.
Coleslaw
10min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.