
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů celerových listů omytých a osušených
- 40 gramů libečku, čerstvého pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů rukoly omyté a osušené
- 30 gramů soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 178 kcal / 749 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 2.9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Játrová rýže
35min
Majonéza
5min
Ananasová marmeláda s limetkou
40min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min
Strouhanka
5min
Jahodový džem
1hod. 5min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Libečková sůl
5min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min
Džem z rebarbory a jahod
30min