Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů celerových listů, omytých a osušených
- 40 gramů libečku, čerstvého, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů rukoly, omyté a osušené
- 30 gramů soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masová dochucovací pasta
45 min
Velikonoční králičí paštika
1h 25 min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 min
Lyonský salám
12h
Ančovičkové máslo
4 godz. 20 min
Houbová mouka
5 min
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26 Std.
Libečková sůl
5 min
Taveňák z tvarůžků
35 min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5 min
Vanilkový cukr
72h