Zařízení & příslušenství
Zelené polévkové koření
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 porce
Suroviny
-
120 gramů celerových listů omytých a osušených
-
40 gramů libečku, čerstvého pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů rukoly omyté a osušené
-
30 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
13 g
Kalorie
749 kJ /
178 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houskové knedlíky
50min.
Libečková sůl
5min.
Rajčatový kečup
40min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Sladká chilli omáčka
25min.
Rajčatový džem
50min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Coleslaw
10min.