Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů celerových listů, omytých a osušených
- 40 gramů libečku, čerstvého, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy, omyté a osušené
- 20 gramů rukoly, omyté a osušené
- 30 gramů soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ostružinové želé
1h
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Rajčatový kečup
40min
Libečková sůl
5 min
Polévka z ředkvičkových listů
40min
Sůl s medvědím česnekem
27h 25 min
Marinované papriky
55min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Dochucovací pasta ze zbytků zeleniny
45min
Kořeněný dýňový džem
40min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min