
Zařízení & příslušenství
Zelené polévkové koření
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 porce
Suroviny
-
120 gramů celerových listů omytých a osušených
-
40 gramů libečku, čerstvého pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky pouze listy, omyté a osušené
-
20 gramů rukoly omyté a osušené
-
30 gramů soli
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
178 kcal /
749 kJ
Protein
13 g
Tuk
2.9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Ananasová marmeláda s limetkou
40min
Játrová rýže
35min
Kořenicí směs čína
5min
Libečková sůl
5min
Sladká chilli omáčka
25min
Ostružinové želé
1hod.
Rajčatový džem
50min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Marinované papriky
55min
Jahodový džem
1hod. 5min
Džem z rebarbory a jahod
30min