
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů krupicového cukru
- 1 pomeranč tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 3 hřebíčky
- 3 kuličky černého pepře
- 1 badyán
- 1 špetka mletého muškátového květu
- 250 gramů červené cibule na čtvrtky
- 500 gramů sušených brusinek
- 100 gramů červeného vína
- 100 gramů červeného vinného octa
- Nutriční hodnoty
- na 2 porce
- Kalorie
- 2852 kcal / 11933 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 723 g
- Vláknina
- 41 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 42 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborové čatní
1hod. 30min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Okurkový relish
1hod. 30min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Libečková sůl
5min
Králík s černou omáčkou
55min
Chutney z červené cibule
1hod. 10min
Dip s datlemi a kari
5min
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Coleslaw
10min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min