Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů krupicového cukru
- 1 pomeranč, tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 3 hřebíčky
- 3 kuličky černého pepře
- 1 badyán
- 1 špetka mletého muškátového květu
- 250 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 500 gramů sušených brusinek
- 100 gramů červeného vína
- 100 gramů červeného vinného octa
- Nutriční hodnoty
- na 2 porce
- Kalorie
- 11933 kJ / 2852 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 723 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 41 g
- Sodík
- 42 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon curd (citrónový krém)
20min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 godz. 20 min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2h 40min
Rebarborové čatní
1h 30min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min
Waldorfský salát na čekankových listech
30 min
Tvarůžková pomazánka
5 min
Chutney z červené cibule
1h 10min
Mangové čatní
1 godz.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1h 40min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Mini Pavlova
1h 45min