
Zařízení & příslušenství
Brusinkové čatní
Příprava 5min
Celkový 25min
2 porce
Suroviny
-
krupicového cukru250 gramů
-
pomeranč tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva1
-
mleté skořice1 čajová lžička
-
hřebíčky3
-
kuličky černého pepře3
-
badyán1
-
mletého muškátového květu1 špetka
-
červené cibule na čtvrtky250 gramů
-
sušených brusinek500 gramů
-
červeného vína100 gramů
-
červeného vinného octa100 gramů
Nutriční hodnoty na 2 porce
Kalorie
2852 kcal /
11933 kJ
Protein
6 g
Tuk
8 g
Sacharidy
723 g
Vláknina
41 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sodík
42 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vánoční čas
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Sladká chilli omáčka
25min
Guacamole s mangem a brusinkami
10min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Libečková sůl
5min
Okurkový relish
1hod. 30min
Indická hořčice
15min
Italské Bellinis
6min
Třešňový džem
35min
Mangové čatní
1hod.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.