Zařízení & příslušenství
Bylinková sůl na brambory
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 zavařovací sklenice
Suroviny
-
1 polévková lžíce sušené petržele
-
1 čajová lžička mletého rozmarýnu
-
½ čajové lžičky koriandrových semínek
-
1 čajová lžička sušeného tymiánu
-
1 vrchovatá čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
75 gramů soli
-
1 ½ polévkové lžíce sušené smažené cibule, kupované
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Sodík
29172.4 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
450.5 kJ /
107.7 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Koření
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sladká chilli omáčka
25min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Libečková sůl
5min.
Marinované papriky
55min.
Rajčatový kečup
40min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.
Majonéza
5min.
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min.