Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmão em massa folhada
- 275 g massa folhada
- 30 g cebola cortada em quartos
- 1 dente de alho
- 10 g manteiga
- 50 g natas c/ 30% de gordura
- 250 g queijo-creme com ervas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta moída
- 2 ramos de aneto
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.) (volitelně)
- 200 g lombos de salmão s/ pele cortados em pedaços
- 150 g salmão fumado cortado em pedaços
- 1 gema de ovo ligeiramente batida p/ pincelar
Risoto de limão
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g cebola
- 40 g manteiga
- 10 g azeite
- 320 g arroz p/ risoto
- 40 g vinho branco seco
- 740 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 2 limões (raspa e sumo)
- ¼ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3206 kJ / 763 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de atum e cebolinho
1 godz. 5 min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Risoto verde com salmão
45min
Risoto de tamboril
50 min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1 godz. 25 min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min
Risoto de dourada
1 godz.
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min