Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 1 - 2 chalotas cortadas em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 500 g peito de frango s/ pele cortado em cubos (3 cm aprox.), semicongelado
- 90 g queijo feta cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 60 g pão ralado
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta moída
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 96.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5 min.
Rolo de peru com cogumelos
50 Min
Croquetes de pescada sem batata
40 Min
Pastéis de pescada e batata-doce
1 Std.
Bolinhos de salmão recheados com queijo Gruyère e salada
1h 5 min.
Espetadas de frango com molho de iogurte e kiwi
1h 10min
Rolo de carne crocante
1 Std.
Hambúrgueres de salmão no pão com guacamole
20 Min
Almôndegas de frango
45 Min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 Min
Hambúrgueres de frango e parmesão
30 Min
Hambúrgueres de frango
1 Std.