Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo da Ilha
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado, escorrido
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em cubos pequenos
- 250 g natas
- 100 g leite
- ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2095.9 kJ / 500.9 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 34.9 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 750.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1h 20 phút
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM5
Žádné hodnocení
Rösti bearnês -TM5
40 λεπτ.
Bolo de amendoim
35 Min
Bola de azeite
2h 35 min
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1h
Folhados de salada russa
1h
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM6
25 Min
Arroz de cenoura
30 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1h 40min
Bolo podre
55min