
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 1000 g de agua
- ½ cebolla en dos trozos
- 1 hoja de laurel seca (volitelně)
- 500 g de patatas en rodajas de aprox. 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- 2 - 3 chorritos de aceite de oliva virgen extra
-
½
cucharadita de pimentón dulce
nebo ½ cucharadita de pimentón picante
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 342 kcal / 1433 kJ
- Protein
- 51.3 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Almejas a la marinera
30min
Gambas al ajillo
15min
Tortilla vaga de pulpo
30min
Berberechos en salsa verde
1hod.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al limón
30min
Navajas con mojo verde
40min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1hod. 40min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al vino
30min
Paella de marisco
50min