Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 100 g Peperoni, gemischt, in Stücken
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon
nebo 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 50 g Schinkenwürfel, roh
- 100 g Lauch, in Ringen (0,5 cm dick)
- 200 g Rahm
- 100 g Milch
- 300 g Fischfilet, mit oder ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1491 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Gulaschsuppe
1h 5min
Fisch Curry
35 min
Kohlsuppe
50 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Kohl-Kürbis-Suppe
45 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Kartoffel-Gulaschsuppe
1h
Kartoffel-Pilz-Suppe
45 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min