Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de cilantro fresco
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite
-
250
g de costillas de cerdo frescas (en trozos de 4 cm)
nebo 250 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos de 4 cm) - 1 ½ cucharaditas de sal
- 800 g de habas congeladas
- 50 g de vino blanco
- 450 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1 cucharadita de pimentón ahumado
- 1 morcilla de cebolla (farinheira)
- 1 chorizo
- 1 morcilla de hígado (cacholeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Bacalao con samfaina
1 godz.
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Coca de Sant Joan
1 godz.
Fideos con alcachofas
45 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 godz.
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 godz.
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Panellets
10h 30min