
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de cilantro fresco
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite
-
250
g de costillas de cerdo frescas (en trozos de 4 cm)
nebo 250 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos de 4 cm) - 1 ½ cucharaditas de sal
- 800 g de habas congeladas
- 50 g de vino blanco
- 450 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1 cucharadita de pimentón ahumado
- 1 morcilla de cebolla (farinheira)
- 1 chorizo
- 1 morcilla de hígado (cacholeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 421 kcal / 1761 kJ
- Protein
- 22.8 g
- Tuk
- 30.6 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de Sant Joan
1hod.
Panellets
10hod. 30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Coca de hojaldre con crema catalana y gelatina de moscatel (Cataluña)
3hod. 50min
Habas en salsa de tomate con chalotas caramelizadas
1hod.
Bacalao con samfaina
1hod.
Zarzuela de pescados y mariscos
1hod.
Coca de llardons d'Olot
1hod. 30min
Albóndigas con sepia
1hod. 20min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17hod.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2hod. 15min
Trinxat de col
1hod. 15min