Cogollos con salmón y vinagreta de almendras

Cogollos con salmón y vinagreta de almendras

4.7 155 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
6 raciones

Suroviny

  • 6 - 8 cogollos de Tudela
  • 100 - 150 g de queso cremoso
    100 - 150 g de queso ricota
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas
  • 75 g de aceite de oliva
  • 15 - 20 g de vinagre de manzana
  • 20 g salsa de soja
  • 30 g de almendras tostadas sin sal
  • 1 chorrito de miel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 493.5 mg
Protein 8.5 g
Kalorie 1003 kJ / 239 kcal
Tuk 22.3 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...