Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao dorado
25 min
Ensaladilla de gambas
1h
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Suspiros de bacalao
30 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Mero en amarillo
45 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Pestiños andaluces
1h