Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 10 ramitas de perejil fresco
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 Min
Gazpachuelo
35 Min
Roscos chiclaneros
1 Std.
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 Min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min