Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de berberechos frescos
- 14 - 18 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de maicena
- 2 - 3 cucharadas de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25min
Almejas a la marinera
30 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Berberechos al vapor con lima
20min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Cigalas al ajillo
20min
Mejillones al vino
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25min
Rape en salsa americana
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min