Kompatibilní verze
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de chirlas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más para decorar
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1500 g de patatas
- 2 - 3 pellizcos de sal para espolvorear
- 20 g de harina
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos con 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2486 kJ / 594 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 231.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Sopa de ajo
40min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Tigres
1h
Truchas en escabeche
12h 30min
Patatas a la riojana
40min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min
Porrusalda con bacalao
40min
Níscalos guisados
30 Min
Patatas revolconas
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h