Kompatibilní verze
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de chirlas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más para decorar
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1500 g de patatas
- 2 - 3 pellizcos de sal para espolvorear
- 20 g de harina
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos con 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2486 kJ / 594 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 231.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Patatas a la riojana
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Sopa de ajo
40min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Croquetas de gambas
9h 10min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Tigres
1 Std.