Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di burro a tocchetti
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Crema di latte e ricotta
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 110 g di zucchero
- 200 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di miele
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di ricotta vaccina, sgocciolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli sugna e pepe
4h
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Graffe di Carnevale
4h
Cupolette al limone
9h
Pastiera
15 Std.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Danubio salato
3h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Torrone napoletano
4h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min