Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di burro a tocchetti
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Crema di latte e ricotta
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 110 g di zucchero
- 200 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di miele
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di ricotta vaccina, sgocciolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 godz.
Panini napoletani
5h 20min
Chiacchiere
1h 35min
Danubio salato
3h
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Graffe di Carnevale
4 Std.
Struffoli
1 Std.
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Ciambelle graffe napoletane
2sa 40 dk
Torta Babà napoletana
8 godz.