Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al sale aromatico
55 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Capesante gratinate
30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Polpo agli agrumi
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min