Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 godz.
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante gratinate
30 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Polpo su farinata di ceci
5u.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min