Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di asparagi verdi interi
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di bacon a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1544.4 kJ / 368.9 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata asparagi e provola
1h 30min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Verdurine in sfoglia
1h