Macadamia Halibut with Mango Sauce
TM6 TM5

Macadamia Halibut with Mango Sauce

4.3 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
  • 1 oz shredded coconut, toasted

Mango Sauce

  • 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
  • 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
  • 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
  • 2 tbsp honey
  • 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
  • 8 oz water
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Halibut

  • 32 oz halibut fillets
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • freshly squeezed lime juice, to taste
  • fresh cilantro, chopped, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1870 kJ / 447 kcal
Protein
37 g
Sacharidy
26 g
Tuk
37 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty