Halibut with Apricot Chutney

Halibut with Apricot Chutney

4.3 13 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • apricot preserves
    3 oz
  • water divided
    23 oz
  • whole grain mustard
    1 tsp
  • fresh green beans trimmed
    12 oz
  • red onions thinly sliced half-moons
    4 ½ oz
  • halibut fillets (6 oz ea.)
    4
    4 sea bass fillets, (6 oz ea.)
  • fresh apricots pitted, halved and sliced
    3 ½ oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34.5 g
Kalorie 1359.8 kJ / 325 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 40.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...