Zařízení & příslušenství
沖繩風味炒苦瓜
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
雞蛋豆腐 切正方塊(1.5公分)150 克
-
油 多備一些塗抹用20 克
-
75 克 火腿, ,切丁(1公分*2公分)午餐肉 切丁(1公分*2公分)75 克
-
苦瓜 去內膜,切片(0.5公分)300 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
清酒1 茶匙
-
蛋 略為打散1 顆
-
柴魚片5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.4 g
Kalorie
593 kJ /
141.8 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
減醣大作戰
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan