韓式泡菜炒雞肉

韓式泡菜炒雞肉

4.4 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 去骨雞腿排 (約2隻)
    500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    65 克
  • 切段(3公分)
    20 克
  • 韓式泡菜 略切碎
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.6 g
Kalorie 1393.8 kJ / 333.4 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...