Zařízení & příslušenství
韓式泡菜炒雞肉
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 (約2隻)500 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
洋蔥 切絲65 克
-
蔥 切段(3公分)20 克
-
韓式泡菜 略切碎200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.6 g
Kalorie
1393.8 kJ /
333.4 kcal
Tuk
25.1 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
減醣大作戰
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan