Zařízení & příslušenství
家常酸菜炒肉末
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
豬絞肉180 克
-
醬油½ 大匙
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
酸菜 沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
562.5 kJ /
136.5 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
5.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽的快手料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan