Kompatibilní verze
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g natives Olivenöl extra
- 70 g Zitronensaft, frisch gepresst, etwas mehr für die Garnelen
- 4 - 5 EL Schnittlauch, frisch, in Röllchen (5 mm)
- 1 EL Weißweinessig
- 1 EL Dijonsenf
- 1 Prise Zucker, fein
- ¾ TL Salz, etwas mehr für die Garnelen
- 2 - 3 reife Avocados, entkernt, geschält, in Stücken (ca. 300 g)
- 50 g Crème fraîche
- 40 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr für die Garnelen
- 200 g Riesengarnelen, roh, geschält
- 150 g gemischter Blattsalat
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2021 kJ / 484 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Salat Nicoise
40min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Salat mit Speck und Apfel
20min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 Min
Hähnchen mit warmem Kartoffelsalat
55min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Garnelensalat mit Kiwi
15min