Kompatibilní verze
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g natives Olivenöl extra
- 70 g Zitronensaft, frisch gepresst, etwas mehr für die Garnelen
- 4 - 5 EL Schnittlauch, frisch, in Röllchen (5 mm)
- 1 EL Weißweinessig
- 1 EL Dijonsenf
- 1 Prise Zucker, fein
- ¾ TL Salz, etwas mehr für die Garnelen
- 2 - 3 reife Avocados, entkernt, geschält, in Stücken (ca. 300 g)
- 50 g Crème fraîche
- 40 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr für die Garnelen
- 200 g Riesengarnelen, roh, geschält
- 150 g gemischter Blattsalat
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2021 kJ / 484 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5 min
Salat Nicoise
40min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1h 10min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Salat mit Speck und Apfel
20min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 godz.
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 godz.
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20min