Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 700 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo orecchiette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1775 kJ / 424.2 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 990 mg
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Riso, verze e luganega
40 min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 min
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
35 min