Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 20 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g talo de aipo cortado em pedaços
- 4 dentes de alho
- 450 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 c. chá de paprika
- 1 pé de rosmaninho
- 1 folha de louro
- 250 g cogumelos castanhos frescos cortados em quartos
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g massa folhada redonda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1527 kJ / 366 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de galinha
2 godz.
Guisado de vitela coberto
3小时 30 分钟
Tarte de carne com cerveja
1 godz. 40 min
Empadão de pato com alheira
1 godz. 50 min
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Goulash com dumplings
1 Std. 30 Min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1hod. 23min
Empanada de carne e azeitonas
1 godz.
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 godz. 40 min
Empada de alheira e grelos
1 godz.
Empada folhada de carne
1 godz. 45 min