
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 20 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 40 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g talo de aipo cortado em pedaços
- 4 dentes de alho
- 450 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 c. chá de paprika
- 1 pé de rosmaninho
- 1 folha de louro
- 250 g cogumelos castanhos frescos cortados em quartos
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g massa folhada redonda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 366 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de cabrito da Sara Lajas
13hod. 20min
Fritata de legumes
45min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM31
2hod. 30min
Tarte fechada de novilho
13hod. 30min
Arroz de carqueja
1hod. 10min
Empada de coelho
2hod.
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1hod. 20min
Empada de frango e alho-francês
50min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2hod. 30min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2hod. 30min
Empadas de Castelo Branco
1hod. 40min
Molho holandês
10min